Nurture Nature
Fysieke, mentale, energetische en emotionele healing
 
 
 

Wat kan ik voor u doen?

De wereld is verwarrend en het leven is vaak stressvol. Het gevolg is dat iemand al snel het overzicht kwijtraakt of men gaat de eigen grenzen voorbij. Hierdoor raakt een mens uit het evenwicht en dit resulteert in allerlei kwalen. Drukte in het hoofd, gedachtes niet meer kunnen volgen en daardoor nergens aan toe komen. Het gevoel geen controle meer te hebben over het eigen leven of het gevoel hebben geleefd te worden. Niet meer weten wat het doel is of wat je wensen zijn. Diverse lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, angsten, misselijkheid of benauwdheid komt dan vaak voor. Ook kan het zijn dat je snel geprikkeld bent of emoties van anderen sneller aanvoelt of overneemt, het gevoel hebben dat anderen je beroven van het kleine beetje energie dat je nog hebt. Klinkt dit of onderdelen hiervan, bekend? Dan kan ik helpen.


Bedrijven

Als bedrijven en/of het personeel een moeilijke tijd doormaken met veel stress dan moet er goed voor het personeel gezorgd worden. Ziekteverzuim door stress of zelfs een burn-out kan voorkomen worden, want stress werkt nadelig op het immuunsysteem en ook op de werkprestaties. Verder zorgt het ook voor onderlinge spanningen en daardoor een slechte werksfeer. Reiki kan hierbij een grote hulp zijn en veel stress verlichten. Houd er wel rekening mee dat dit niet permanent is wanneer de onderliggende oorzaken niet aangepakt worden. Het is wel een hele goede manier om een periode te overbruggen. In onderling overleg kunt u mij inhuren om in een kamer/kantoor een hele dag doorlopend het personeel behandelen. Vrije wil is hierbij uiteraard wel een voorwaarde. De behandelingen duren ca 25 minuten per persoon. Uiteraard geldt hierbij ook het beroepsgeheim van therapeut naar cliënt. Neem contact op voor de mogelijkheden of een offerte.

Healing op maat:

Dat doe ik met een mix van reiki, de gave van healing en een reading. De reading bestaat uit helderhoren, helderzien, helderweten, heldervoelen en soms helderruiken, in combinatie met intuitief orakelkaarten leggen.

Kundalini reiki behandeling:

Met behulp van Kundalini reiki kan ik het herstellend vermogen van het eigen lichaam  versterken of versnellen, diverse trauma's helpen te verwerken of voorwerpen en huizen reinigen. Met deze reiki vorm verwijder ik energetische of lichamelijke blokkades en zorg ik ervoor dat de chakra's goed werken en in verbinding staan met elkaar. Ook reinig ik je energieveld (je aura) en kan ik desgewenst een beschermende laag aanbrengen om je wat minder kwetsbaar te maken. Ik gebruik deze reiki ook bij mensen met hooikoorts en boek daar goede resultaten mee.

Verder zijn er specifieke reiki behandelingen beschikbaar voor diverse trauma's, zoals een geboorte trauma, locatie trauma, vorige levens trauma, maar ook DNA reparaties bij geërfde negatieve DNA. Verder is er nog kristal reiki om alle kristallen die in het lichaam verzameld zitten, die door elke fysieke, geestelijke of emotionele trauma's achtergelaten worden.

Bij sommige ernstige problemen zal ik diamant reiki gebruiken. Dit is reiki 2.0; heel krachtig en heel snel. Waar Kundalini reiki werkt als een douche, werkt gold reiki als warme honing en voelt diamant reiki als een waterval. Geen een deel van het lichaam wordt niet geraakt of beïnvloed.

Gold reiki:

Met behulp van de transformerende energie van Gold reiki kan ik dieper ingaan op emotionele of psychische problemen. Gold reiki transformeert negatieve energie in positieve energie en is daardoor heel heilzaam tegen depressies, angsten, stress en overgevoeligheid. Deze vorm van reiki is ook heel heilzaam voor kinderen met ADHD, PDD-NOS of ADD, aangezien het heel veel rust en ontspanning brengt. Bij het behandelen van kinderen is het wel raadzaam om het hele gezin te behandelen, aangezien kinderen veel meer onbewust meekrijgen dan vaak aangenomen wordt.


Cursus Kundalini Reiki of Gold Reiki

Binnenkort ga ik inwijdingen in Kundalini Reiki en Gold Reiki aanbieden. Heeft u interesse? Neem dan alstublieft contact met mij op, dan heeft u eerste keus wanneer de datums bekend zijn.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Klik hier.