Nurture Nature
Fysieke, mentale, energetische en emotionele healing
 
 
 

Hoe werk ik?

Hoe geef ik een healing op maat? Dat is dus een healing met reiki en een reading.

Ik nodig mensen uit om op mijn tafel of op een beurs op een stoel. Dan begin ik over het algemeen bij het hoofd of de voeten en ga "voelen".
Veelal komt er informatie in de vorm van woorden of beelden, maar soms komt er lichamelijke informatie door via mijn eigen lijf. Dat noem ik spiegelen. Dan voel ik de zere plek dan in mijn eigen lijf en kan dan gericht gaan voelen op de betreffende plek.
Eerst voelen, daarna gronden bij de voeten en dan verder via het lichaam omhoog. Ik kijk waar ik energetische of lichamelijke blokkades voel en haal deze weg, check de chakra’s of deze niet geblokkeerd zijn en of alle verbindingen goed zijn. Dit kan in stilte gebeuren, maar vaker vertel ik wat ik tegenkom en eventuele boodschappen of advies. Beschouw dat dan als informatie die mij gegeven wordt, deze woorden komen van boven, niet uit mijn hoofd. Soms treden er gidsen of overledenen naar voren en mag ik boodschappen doorgeven. Ook kan het zijn dat er een entiteit aan u vastzit die verwijderd moet worden. Ook dit wordt dan gedaan.

U kunt warmte voelen, stroming, tintelingen, verschuivingen of dat er emoties loskomen. Dit hoort allemaal bij het helingsproces dat op dat moment plaatsvindt. Dit gaat door tot ik voel dat ik klaar ben. Eventueel volgt er gerichte reiki en soms pas ik massage toe. Wanneer de behandeling klaar is, mag je aan tafel komen zitten en krijg je aanvullende informatie met diverse kaarten of de pendel. We sluiten af met wat nazorg en desgewenst een nieuwe afspraak.


Op een beurs duurt een korte behandeling over het algemeen 30 minuten en sluit ik af met kaarten als aanvulling. Bij privé sessies gaat de behandeling vaak wat dieper, omdat er dan meer rust en privacy is en deze duurt dan ongeveer 1 tot 2 uur. 
In sommige gevallen doe ik ook reiki op afstand, maar niet alle behandelingen zijn dan mogelijk.


Buiten deze healing met reading is er ook een basis reiki behandeling mogelijk. Dan laat ik voornamelijk reiki het werk doen waar het nodig is, maar doe ik geen reading.

Kundalini reiki:

Geboortetrauma reiki
Elke geboorte is een traumatische gebeurtenis voor een mens. De mens gaat van een zachte, warme, gedempte omgeving met veel stress in een wereld van kou, licht en lawaai. Het maakt niet uit hoe makkelijk of hoe moeilijk de geboorte geweest is. Reiki kan dit trauma helpen verwerken. ( 1 behandeling nodig en kan ook op afstand gegeven worden)
Locatie reiki Soms voelt men zich op een plek niet prettig of heeft men een traumatische ervaring gehad die gelinkt is aan een bepaalde plaats. Deze band met de locatie kan gereinigd worden door middel van reiki. (1 behandeling nodig en kan ook op afstand gegeven worden)
Vorige levens reiki Traumatische gebeurtenissen in vorige levens kunnen uitwerking hebben op het huidige leven. Deze kunnen de oorzaak zijn van blokkades of angsten. Reiki kan helpen deze blokkades op te heffen en de angsten te overwinnen. ( 3 behandelingen nodig met tussenpozen van minimaal 1 week. Deze vorm geef ik liever niet op afstand)
DNA reiki Reiki heeft de mogelijkheid om geërfd negatief DNA te helen. Deze vorm is krachtig en na 3 weken zul je resultaat opmerken. ( 1 behandeling en kan ook op afstand gegeven worden)
Kristal reiki Elk trauma, lichamelijk, geestelijk of emotioneel, laat kleine kristallen in het lichaam achter. Dit zijn kleine herinneringen aan de pijn of het verdriet als het ware. Iedere keer wanneer we het probleem of trauma niet aanpakken vormt er een nieuw kristal. Wanneer de oorzaak van het trauma opgelost is blijven de kristallen achter, maar reiki kan deze kristallen oplossen. Men zal dus eerst de oorzaak moeten aanpakken, maar daarna ruimt reiki de kristallen op zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren. (2 behandelingen met tussenpozen van een week en deze kan niet op afstand gegeven worden)
Diamant reiki Dit is de krachtigste vorm van Kundalini reiki. Deze vorm van reiki verlicht en geneest alles zolang de onderliggende oorzaken aangepakt zijn. Deze reiki is ontzettend krachtig en werkt lang door. (Deze behandeling kan op afstand gegeven worden)

Gold reiki:

Kundalini reiki werkt voornamelijk op het lichamelijke vlak en via gerichte reiki pakt deze ook bepaalde trauma's en blokkades aan. Gold reiki is een transformerende energie die negatieve energie omzet in positieve energie en richt zich meer op emotionele of geestelijke problematiek. Angsten, onzekerheden, negativiteit, depressies, stress en overgevoeligheid kunnen hiermee getransformeerd worden, maar ook ontwikkelingsstoornissen zoals bijvoorbeeld ADHD, autisme, PDD-NOS kunnen hiermee in betere banen geleid worden. Deze vorm werkt ook erg goed bij kinderen, want het geeft ze meer rust en ontspanning. Het is dan echter wel verstandig om het hele gezin te behandelen, aangezien mensen in een gezin elkaar sneller triggeren. Op afstand is mogelijk, maar ik heb gemerkt dat hands on behandelingen wat sterker zijn.

Reinigen van huis of voorwerpen
Traumatische gebeurtenissen, ziekten, emotionele uitbarstingen en sterfgevallen laten energie achter. Dit kan ervoor zorgen dat iets niet lekker aanvoelt. Dit kan voor sommige mensen jarenlang voelbaar zijn. Door het verwijderen van deze energie voelt het huis weer als thuis, een haven van rust. 

Ook entiteiten laten energie achter, want sommigen voelen dat er iemand is of kijkt, terwijl ze alleen zijn. Er kan duidelijkheid gegeven worden over de identiteit van de entiteit en desgewenst kan deze energie gevraagd worden te vertrekken. Beide vormen van reiki kunnen voor al deze reinigingen gebruikt worden.


Wilt u meer weten over mijn tarieven? Klik hier.