Nurture Nature
Fysieke, mentale, energetische en emotionele healing
 

Cursussen & Groepssessies

Groepssessies:

Bij een groepssessie bespreken we vooraf hoeveel personen er aanwezig gaan zijn en wat er gevraagd wordt.

De mogelijkheden zijn:
- Psychometrie met mediumschap. De mensen mogen elk een voorwerp of foto meenemen van een levende of overledene voor informatie. Vooraf wil ik niet weten van wie het voorwerp is, dus deze mogen voor mijn komst bij elkaar verzameld worden. Foto’s graag in dichte enveloppen en 1 foto of voorwerp p.p. Ik pak willekeurig een voorwerp of foto en geef door wat er doorkomt aan informatie. Dit kan veel zijn of minder veel en er kan ook een overledene naar voren stappen die gelinkt is aan de persoon die het voorwerp heeft meegenomen of van wie het voorwerp is geweest. Dat is het leukste van het hele proces. Niemand weet van tevoren wat er kan gebeuren of gaat gebeuren.
- Kaartreadingen met mediumschap. Per persoon mag iemand een vraag stellen die ik ga proberen te beantwoorden. Meestal betekent dat dat ik een situatie verduidelijk, laat zien wat er speelt of op de achtergrond meespeelt en kom ik tot een uiteindelijke conclusie. Ik krijg het liefste zo weinig mogelijk informatie, want dat maakt alles authentieker en eerlijker. Ik vertel alles dat ik zie, maar als iets erg persoonlijk is, dan zal ik dat zo discreet mogelijk zeggen. Er kunnen ook pendels of andere manieren gebruikt worden om tot informatie te komen. Ik laat het aan de vraagsteller over of ze het in een privé setting wil of dat anderen meeluisteren.


(Groepssessie psychometrie/mediumschap vanaf 6 personen € 95,= exclusief reiskosten, bij meerdere personen € 10,= extra p.p. Tot maximaal 12 personen in een dagdeel ( ca 15 minuten p.p.)
Groepssessie kaartreadingen vanaf 4 personen € 100,= exclusief reiskosten, bij meerdere personen € 20,= extra p.p. Tot maximaal 8 personen per dagdeel (ca. 25 minuten p.p.)Cursussen:


Momenteel bied ik de cursus Kundalini reiki aan. Deze cursus bestaat uit 3 dagdelen in een minimale tijd van een maand. 


De eerste dag bespreken wat Kundalini eigenlijk is, wat je na de eerste inwijding kan doen en krijg je deel 1 van het cursusboek. Dit wordt gevolgd door de eerste inwijding en daarna bespreken we de ervaringen tijdens de inwijding. Er volgt wat huiswerk opdrachten en na minimaal 1 week volgt het tweede deel van de cursus. 

Deze verloopt ongeveer hetzelfde, maar bespreken we als eerste de ervaringen na de eerste inwijding en het huiswerk, waarna er een twee deel van het cursusboek en een tweede inwijding volgt. 

Na de derde cursusdag, met het derde deel van het cursusboek en de laatste inwijding, mag je jezelf Kundalini reiki master noemen en krijg je een certificaat.


Een cursus Gold reiki is in de maak en andere cursussen zijn nog in ontwikkeling.


(Cursus Kundalini reiki € 250,= inclusief cursusboek en certificaat)


Neem vrijblijvend contact met mij op

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. Wij hebben geen telefoonnummer op de website staan vanwege nachtelijke telefoontjes en een significante toename van telefonische verkopers. Dank u voor uw begrip.

Mijn praktijk is gelegen in de Hoeksche Waard in Zuid-Holland, maar werk desnoods ook op locatie.