Nurture Nature
Fysieke, mentale, energetische en emotionele healing
 

Healing

Healing kan heel veel betekenen, maar heeft het meeste te maken met het functioneren van het lichaam. Dat kan gaan van kleine pijntjes, belemmeringen of dat er letterlijk iets dwarsligt, naar uitvallen van functies, een hoofd dat overloopt tot zelfs de kracht niet meer kunnen hebben om iets te kunnen doen.


“Alles gebeurt met een reden, dat jij de reden niet weet, wil niet zeggen dat hij er niet is.”


Maar als je begint te begrijpen waar iets vandaan komt, dan kun je beginnen met helen.


Ik ben Kundalini reiki en Gold reiki master en deze gebruik ik om het lichaam meer kracht en energie te geven om te helen en mijn andere gaven geven mij informatie van wat er afspeelt in het lichaam en waar de oorzaak ligt. Dus tijdens het helen ben ik ook het lichaam aan het “lezen”. Ik kan dan zien hoe je op dit moment in je leven staat of hoe je door het leven gaat, maar ook hoe je in je hoofd zit.


Ga je gehaast door het leven, loop je op je tenen of sta je stil op een kruispunt en weet je niet waar je heen moet. Tuimelen de gedachtes over elkaar heen als jonge puppies, gaan ze zo snel als formule1 auto’s in een race of verdwijnen de gedachtes in een dikke mist. Kun je ze sowieso afmaken? Dat soort beelden, geluiden en soms zelfs geuren komen binnen die ik moet “vertalen” in begrijpelijke taal.


Op dat moment begint de heling ook op emotioneel of geestelijk gebied, want soms sta je er zo dicht op dat je het niet kan zien. Maar vaker is het een bevestiging van iets wat je al weet, maar niet goed weet hoe je uit dat proces kan komen of hoe je je eigen gedrag aan kan pakken. Daar help ik je mee en ik geef je rust in het lichaam en het hoofd. Soms zijn er meerdere sessies nodig, maar in 1 sessie kunnen we samen al heel veel bereiken.


(Sessie van 45 minuten € 50,=)