Nurture Nature
Fysieke, mentale, energetische en emotionele healing
 

Reader/Paragnost


Iedereen zit met vragen. Vragen over waarom bepaalde dingen gebeuren, hoe het verder gaat, welke kansen er voor je op je pad komen of welke beslissingen het verstandigste zijn. Soms willen we gewoon simpelweg weten.
Ook hierin kan ik je van dienst zijn.


Door het doen van een energetische reading, een kaartreading, psychometrie (lezen van foto’s en voorwerpen), wichelroede’s, pendelen, mediumschap en het combineren van alle informatie kan ik veel vragen beantwoorden.

Houd er wel rekening mee dat er een paar dingen meespelen:
- Soms mag ik niets zeggen over bepaalde dingen. Dan voel ik letterlijk dat mijn lippen op elkaar worden gedrukt. Er komt altijd wel informatie, maar soms moet je eerst iets inzien of leren voor je klaar bent voor álle informatie.
- De toekomst is niet absoluut, maar vloeiend als water. Op het moment dat je iets leert, neem je op een andere manier beslissingen en verander je je toekomst. Soms verander je alleen de weg, maar soms ook de bestemming. Hoe verder de toekomst, hoe vager het beeld.
- Self forfilling prophecy. Als je iets weet, kun je ernaar gaan leven. Als je iets niet wilt, kun je gaan leven in angst. Als je beslissingen neemt uit angst, gebeurt vaak datgene waar je bang voor bent. Het kan een kans zijn of een waarschuwing, maar het wordt pas een feit wanneer het daadwerkelijk gebeurt.


(Sessie van 30 minuten € 35,= / In combinatie met een healing, totaal 1 uur € 65,=)